GROENKREATIEF Bilthoven

GROENKREATIEF Hoveniers, ruim 25 jaar groenprofessionals in Bilthoven

Mooie heesters , bloeiende rozen of Hortensia’s, strakke elementen of juist weelderige borders omlijst met cortenstaal, met een haag of groene singel eromheen om het geheel af te maken. Of wilt u liever een gazon met terras of uw borders vernieuwen? Bij GROENKREATIEF, uw hovenier in Bilthoven en omgeving, bent u aan het juiste adres voor de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin. Als u een onbezorgde aanleg van uw tuin wilt of u wilt gedeeltelijk of compleet ontzorgt worden voor wat betreft het tuinonderhoud, neemt u dan contact met ons op. Wij maken voor u graag geheel vrijblijvend een aanbieding op maat.

Sinds 1990 uw groenspecialist in Bilthoven

Bij GROENKREATIEF hoveniers werken wij met betrouwbaar en vakbekwaam personeel. Al onze hoveniers maken gebruik van moderne apparatuur, machines en technieken, waardoor wij exclusieve, duurzame projecten kunnen realiseren. Tevens werken wij uitsluitend met gerenommeerde leveranciers, waardoor wij altijd met de beste materialen werken.

Aanleg van uw tuin in Bilthoven

De hoveniers die uw tuinaanleg zullen realiseren, letten op de volgende zaken:

 • Allereerst wordt het grondwerk grondig in orde gemaakt. Het is tenslotte de fundering van uw tuin.
 • Onze hoveniers werken conform een heldere offerte, eigen ontwerp/tekening of conform de tekening van uw tuinarchitect, uw wensen en een goede planning.
 • Tevens zorgen onze hoveniers voor een professionele uitvoering van de aanleg.

Onze relaties in Bilthoven

GROENKREATIEF legt tuinen in Bilthoven aan en voert tuinonderhoud uit voor particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en landgoedeigenaren. Of u nu een bedrijf heeft waarvoor u mooie borders, groene c.q. bouwkundige elementen in gedachten heeft of u wilt uw tuin geheel of gedeeltelijk veranderen, onze vakbekwame hoveniers in Bilthoven staan het gehele jaar voor u klaar.

Tuinonderhoud door ons hoveniersbedrijf

Graag voeren wij het tuinonderhoud voor u uit. Dat kan op basis van losse onderhoudsbeurten, op regiebasis of op één- of meerjarige contractbasis voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In een geheel vrijblijvende aanbieding nemen wij al uw wensen en opmerkingen mee en wordt rekening gehouden met gazononderhoud en/of wekelijks maaien, snoeiwerkzaamheden, seizoensbemesting, onkruidbestrijding conform de nieuwste richtlijnen, bomenonderhoud, vijveronderhoud, onderhoud aan beregeningsinstallaties en onderhoud aan watergangen. Tevens wordt de frequentie met u besproken en ontvangt u een planning. Op deze manier weet u zeker dat u optimaal van uw tuin kunt blijven genieten en blijft uw groen en buitenterrein rondom uw woning of bedrijfspand representatief.

AanlegNieuwe aanleg Bilthoven (4)Aanleg (7)

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha