Ontwerp

Origineel en duurzaam

Origineel, duurzaam en zorgenvrij; dat zijn de trefwoorden die onze ontwerpen karakteriseren. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij allereerst de bestaande situatie en al uw wensen in kaart. Hieruit volgt een ontwerpschets, die – afhankelijk van uw wensen en budget – gemaakt wordt door onze eigen studio of door een externe tuin- en landschapsarchitect. Het definitieve ontwerp kan desgewenst vergezeld gaan met een beplantingsplan.

Particulier

Gaat u verhuizen en voldoet de huidige tuin niet aan uw wensen? Gaat u een heel nieuw huis bouwen waar een tuin bij moet worden ontworpen? Of wilt u uw huidige tuin op de schop nemen? In al deze situaties kan GROENKREATIEF u van dienst zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van nieuwe tuinen en het re-designen van bestaande tuinen. U kunt bij ons terecht voor het realiseren van erfafscheidingen, terrassen, opritten, daktuinen, vlonders, vijvers, beregeningsinstallaties en boomverzorging. In een persoonlijk gesprek met onze ontwerpers kunt u uw wensen en behoeften aangeven wat betreft uw nieuwe tuin. Aan de hand van dit gesprek zal er een ontwerp worden gemaakt. Dit ontwerp wordt vervolgens aan u voorgelegd. Uiteraard kunnen hier aanpassingen aan worden gemaakt totdat u tevreden bent met het ontwerp.

Bedrijven, instellingen en gemeententuinaanleg-bilthoven-cortenstaal-bamboe-door-groenkreatief-nl-achterveld-250

Naast particulieren werken wij ook voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Zo hebben wij ervaring en expertise in het ontwerpen van gemeenschappelijke tuinen, binnentuinen en andere (openbare) groenvoorzieningen. Op de portfolio pagina vindt u hier enkele voorbeelden van. Onze hoveniers gaan voor aanvang van het ontwerp graag met de verantwoordelijke persoon of personen binnen uw organisatie in gesprek.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha