GROENKREATIEF Amersfoort

Sinds 1990 uw hoveniersbedrijf in Amersfoort: GROENKREATIEF

Bent u op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf in Amersfoort voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Denk dan aan hoveniersbedrijf GROENKREATIEF. Wij helpen u graag bij het tot stand komen van uw droomtuin rondom uw woning of bedrijfspand. Uiteraard beschikt onze hovenier over de modernste machines en technieken, zodat hij het onderhoud of de aanleg van uw tuin professioneel voor u uit kan voeren. GROENKREATIEF hoveniers voert graag het gehele of gedeeltelijke tuinonderhoud voor u uit, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van een verzorgde en representatieve tuin.  Onze hovenier in Amersfoort maakt voor u graag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor tuinaanleg of tuinonderhoud.

GROENKREATIEF hoveniers sinds 1990

GROENKREATIEF.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als hoveniersbedrijf in Amersfoort. Ruim 26 jaar bieden wij goede service en kwaliteit aan onze zakelijke en particuliere relaties. Tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp, wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf. Onze vakbekwame hoveniers zijn in staat om op professionele wijze een complete tuinaanleg voor u te verzorgen. Heeft u zelf geen groene vingers? Dan komt onze hovenier graag bij u langs voor tuinonderhoud. Dit kan op basis van losse onderhoudsbeurten of regelmatig voor u uitgevoerd worden. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan. Uw gazon, heesters, beplanting, bomen, vijvers, beregeningsinstallaties, verhardingen, watergangen, hagen en singels zijn bij ons in goede handen.

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten gaat GROENKREATIEF graag bij u aan de slag in Amersfoort. Wij denken graag met u mee. Daarbij hebben we oog voor detail en staat kwaliteit, goede service en duurzaamheid voorop.

 • Onze hoveniers zijn goed opgeleid en zeer ervaren en werken met de nieuwste technieken, machines en apparatuur.
 • Al onze moderne machines en apparatuur hebben wij in eigen beheer.
 • Grondwerk wordt altijd zeer degelijk uitgevoerd. Het is tenslotte de fundering van uw tuin.
 • Gerenommeerde toeleveranciers zorgen voor de beste materialen.
 • Vooraf spreken wij uw wensen en budget door voor een optimaal resultaat.
 • Onze planning wordt goed gecoördineerd en professioneel uitgevoerd, waardoor wij binnen de afgesproken termijn werken.
 • U ontvangt een duidelijke, overzichtelijke offerte. Dus géén verrassingen achteraf.

Tuinonderhoud Amersfoort

Ook voor onderhoudswerkzaamheden aan buitenruimten in Amersfoort is GROENKREATIEF hoveniers het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden van bedrijfstuinen, particuliere tuinen, gemeenschappelijke tuinen, atriums en daktuinen. Wij bieden meerdere vormen van onderhoudsovereenkomsten aan, zodat u geen omkijken meer  heeft naar het onderhoud van uw tuin en verzekerd bent van een verzorgde tuin. Wij brengen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u uit. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@groenkreatief.nl of bel met 0342-450620.

Een vakbekwame hovenier in Amersfoort nodig?

Of u ons nu wilt vragen voor wekelijks (ook voor frequent maaien gazons), maandelijks of jaarlijks tuinonderhoud of voor het maken van een tuinontwerp of het aanleggen van uw tuin. Onze hovenier van GROENKREATIEF.nl is u graag van dienst in Amersfoort. U kunt voor meer informatie uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 0342-450620.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha