Tuinonderhoud

GROENKREATIEF: uw professional in tuinonderhoud

Heeft u geen tijd om uw groenvoorziening zelf te onderhouden of zijn sommige onderhoudsklussen te zwaar voor u , dan kunt u ons hoveniersbedrijf vragen om dit tuinonderhoud voor u te doen. Wij van GROENKREATIEF gaan graag voor u aan de slag. Al meer dan 25 jaar houden wij tuinen en groenvoorzieningen bij van particulieren, bedrijven, VvE’s, projectontwikkelaars en beheermaatschappijen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine tuinen, van wekelijks onderhoud tot een enkele onderhoudsbeurt per jaar. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan voor vaste afspraken of regiewerk. Ons bedrijf levert enkel maatwerk en dat geldt ook voor ons tuinonderhoud. U kunt ons hiervoor gedurende het hele jaar inschakelen?

Voor alle werkzaamheden

Afhankelijk van uw tuin of groenvoorziening en de beplanting en bestrating hierin, kunnen wij langskomen voor diverse tuinwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Onderhoud aan vijvers en bomen
 • Bemesting van gazon en beplanting
 • Maaien en gazononderhoud
 • Watergangen onderhouden
 • Bestrijden van onkruid

Uiteraard adviseren wij u ook graag over de frequentie van het tuinonderhoud. Wilt u weten of wij ook andere werkzaamheden uitvoeren? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Eenmalig en periodiek

Het kan zijn dat u graag een grote boom gekapt wilt hebben en u eenmalig onze hulp nodig heeft. Dan komen wij u uiteraard helpen. Maar het kan ook zijn dat u een groot gazon heeft dat u wekelijks gemaaid wilt hebben. Wij kunnen langskomen voor eenmalig tuinonderhoud of periodiek terugkomen. Hiervoor kunt u dan een contract voor een jaar of meerdere jaren afsluiten. Een vrijblijvende prijsopgave kunnen wij sturen nadat wij de situatie bekeken hebben. We kunnen dan precies inschatten welk tuinonderhoud nodig is, hoeveel tijd dit gaat kosten en wat de prijs zal zijn.

Ruim 25 jaar kwaliteit

Voor ons staat u als klant op de eerste plaats. Maar ook kwaliteit vinden we heel belangrijk. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om u geheel of gedeeltelijk te ontzorgen voor wat betreft het tuinonderhoud.

 • Al onze werknemers zijn vakkundig opgeleid en hebben de nodige ervaring
 • Wij werken met de beste materialen dankzij onze gerenommeerde leveranciers
 • Onze machines en apparatuur zijn up-to-date en in eigen beheer
 • Onze hoveniers werken conform de nieuwste technieken

Groenvoorziening Amersfoort

 

Tevens ontwerp en aanleg

Wilt u naast het tuinonderhoud ook onze professionele hulp bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin of groenvoorziening? Dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons via 0342-450620. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat via het contactformulier dat u op onze site vindt. Onze medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Wanneer u een betrouwbaar en ervaren hoveniersbedrijf zoekt voor uw tuinonderhoud, dan zijn wij van GROENKREATIEF uw adres.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha