Tuinaanleg

Innovatieve en originele tuinaanleg bij GROENKREATIEF

Of u nu mooie heesters en bloeiende rozen wilt of een strakke border en elementen, wanneer het gaat om uw tuinaanleg, dan zijn er bij GROENKREATIEF veel mogelijkheden. Hierbij staan uw wensen centraal. Wij luisteren dan ook goed naar u. Of u nu een strakke of een romantische stijl wilt, wij zorgen ervoor dat u met mooi weer heerlijk kunt genieten van uw groenvoorziening. Indien gewenst, kunnen wij u ook geheel of gedeeltelijk helpen met de tuinaanleg. Ook nadien kunnen we (een deel van) het onderhoud voor onze rekening nemen. Hoe mogen wij u helpen?

Zo stellen we het ontwerp samen

Tuinaanleg begint met het juiste ontwerp. Wanneer u al een idee heeft, dan gaan we graag met u in gesprek om te bespreken wat er mogelijk is. Ook kunnen we dan direct de situatie opnemen en bekijken hoeveel bestrating en beplanting bijvoorbeeld al aanwezig is. Met uw budget en wensen in gedachten maken wij, of een externe landschaps- of tuinarchitect, een voorstel. Dit kunt u uiteraard nog aanpassen. Wanneer u tevreden bent, gaan we graag voor u aan de slag met de tuinaanleg.

Zo leggen wij uw tuin aan

Kiest u voor ons hoveniersbedrijf, dan komen er altijd betrouwbare en vakkundige hoveniers bij u langs voor de aanleg van uw tuin. Wij letten bij tuinaanleg onder meer op de volgende zaken:

 • Onze efficiënte werkwijze, waarbij we volgens tekening en/of planning werken
 • Moderne apparatuur en machines die we zelf goed onderhouden
 • Loopt iets niet helemaal volgens plan, dan wordt dit direct met u besproken
 • Het halen van de afgesproken deadline, want wij leveren altijd tijdig op
 • Uw wensen in het ontwerp worden gerespecteerd en de tekening wordt opgevolgd

Nieuwe aanleg Bilthoven (4)

Meer dan alleen tuinaanleg

Met tuinaanleg alleen bent u er nog niet. Want u zult bomen en heesters ook regelmatig moeten snoeien en het gazon moet gemaaid worden. Wanneer u dit liever uitbesteedt aan professionals, dan zijn wij van GROENKREATIEF uw adres. U kunt ons eenmalig vragen om een boom te komen snoeien, maar we kunnen ook periodiek terugkomen voor bepaalde werkzaamheden, zoals:

 • Bemesting
 • Onkruidbestrijding
 • Gazon- en vijveronderhoud
 • Snoeiwerkzaamheden
 • Beregeningen en watergangen onderhouden

Wanneer mogen wij beginnen?

Vindt u het tijd voor een verzorgde of nieuwe tuin of groenvoorziening? Dan zit u goed bij ons. Wij werken onder meer voor particulieren, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers als bedrijven en woningstichtingen. Wanneer u wilt dat we voor u aan de slag gaan met tuinaanleg of –onderhoud, dan kunt u ons bereiken via 0342-450620 of het online contactformulier. We vertellen u dan graag meer over wat er mogelijk is. Ook kunnen we een afspraak maken met een hovenier die bij u langskomt om de tuinaanleg met u door te spreken.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha