Hoveniersbedrijf

Officiële site van hoveniersbedrijf GROENKREATIEF. Sinds 1990 professionele hoveniers in het groen.

Een hoveniersbedrijf kan u van dienst zijn wanneer u een compleet nieuwe groenvoorziening wilt laten aanleggen of wanneer u hulp nodig heeft met het onderhoud hiervan. Wij van GROENKREATIEF hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen u dus uitstekend helpen. Gedurende het hele jaar kunnen wij u het onderhoud uit handen nemen, of het nu snoeiwerkzaamheden, vijveronderhoud of onkruidbestrijding betreft. Wat kan ons hoveniersbedrijf voor u doen?

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud

Als all-round professioneel hoveniersbedrijf werken we ruim 25 jaar voor particulieren en bedrijven. Grote en kleine tuinprojecten worden door ons met dezelfde persoonlijke aandacht en grootst mogelijke zorg voor u gerealiseerd. Naast particulier en zakelijk groen werken wij ook voor landgoedeigenaren, landelijk opererende projectontwikkelaars, woningstichtingen en beheermaatschappijen. U vindt bij ons hoveniersbedrijf onder meer de volgende diensten:

 • Tuinontwerp. Wij bespreken met u uw wensen door en verrichten metingen in uw tuin. Aan de hand hiervan maakt onze ontwerpstudio (of een externe landschaps- of tuinarchitect) een ontwerp dat duurzaam en origineel is.
 • Tuinaanleg. Een degelijke werkvoorbereiding en planning in combinatie met gerenommeerde leveranciers dragen bij aan een vlotte realisatie van uw droomtuin. Onze hoveniers werken conform de nieuwste technieken en met moderne machines.
 • Tuinonderhoud. Tijdens alle seizoenen kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen voor allerlei soorten onderhoud van uw buitenruimte, zoals  gazononderhoud, bemesting , snoeiwerkzaamheden. Onderhoud aan bomen, vijvers, beregeningen, watergangen, verhardingen.
 •  U ontvangt van ons altijd een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte.

Voordelen van GROENKREATIEF

 • U staat als klant bij ons altijd centraal.
 • Wij behandelen kleine en grote tuinen met de grootst mogelijke zorg.
 • Eenvoudige of complexe tuinaanleg is bij ons in goede handen, net zoals het tuinonderhoud.
 • Iedere tuinklus wordt met de grootst mogelijke zorg voor u uitgevoerd.
 • Sinds 1990 kunt u rekenen op onze vakbekwame, professionele hoveniers.
 • Wij kunnen u geheel of gedeeltelijk ontzorgen voor wat betreft het tuinonderhoud. Wij bieden meerdere vormen van onderhoudsovereenkomsten aan. Tevens is tuinonderhoud op regiebasis mogelijk.

Wilt u contact opnemen met ons, vult u dan het contactformulier van deze website in of stuurt u een mail naar info@groenkreatief.nl. Bellen kan natuurlijk ook naar 0342-450620.

Nieuwe aanleg Bilthoven (2)Hoveniersbedrijf

Over ons hoveniersbedrijf

GROENKREATIEF is na een fusie van twee hoveniersbedrijven uit Leusden en Amersfoort in 1990 ontstaan. Wij koppelen vakmanschap aan moderne technieken om voor onze klanten mooie en verzorgde tuinen te kunnen realiseren. Wij kunnen wij voor u doen? U kunt voor vragen of meer informatie contact opnemen met 0342-450620. Of vult u ons contactformulier in. Een medewerker van ons hoveniersbedrijf beantwoordt uw bericht dan zo spoedig mogelijk.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha