Hovenier

De vakbekwame hovenier vindt u bij GROENKREATIEF (officiële site).

Zoek u een vakbekwame hovenier voor ontwerp , tuinaanleg en/of tuinonderhoud? GROENKREATIEF hoveniers is u sinds 1990 graag van dienst. Bij ons staat u als klant centraal en doen wij er alles aan om uw droomtuin te verwezenlijken of om uw tuin professioneel te onderhouden. Of u ons nu vraagt om een tuin te ontwerpen, aan te leggen of te onderhouden (compleet tuinonderhoud gedurende het gehele jaar of tuinonderhoud waar u zelf niet aan toekomt in bepaalde seizoenen). De vakkennis van onze hoveniers en de ruime ervaring zorgen voor het beste resultaat.

Ontwerp en tuinaanleg op maat

In een persoonlijk gesprek met onze hovenier nemen wij uw tuin op en bespreken uw wensen en budget door. Zo kunnen we een origineel, duurzaam ontwerp maken dat goed aansluit op wat u voor ogen heeft. U krijgt bij het definitieve ontwerp tevens een beplantingsplan voor uw tuin. Maar daar houdt onze service als hovenier niet op. Wat kunnen we nog meer voor u doen?

 

Ook voor professioneel tuinonderhoud

Als professioneel hovenier werken wij voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Voor het tuinonderhoud kunt u gebruikmaken van één- of meerjarige contracten of op regiebasis.  U kunt voor het tuinonderhoud kiezen uit compleet het hele jaar door tuinonderhoud tot aan één of enkele onderhoudsbeurten per jaar.  Wij kunnen het onderhoud voor u verzorgen voor o.a.:

 • Onderhoud aan bomen, vijvers, watergangen en beregeningsinstallaties
 • Gazononderhoud. Van wekelijks maaien tot maaien tijdens uw vakantie.
 • Bemesting beplanting, heesters en bomen per seizoen
 • Controleren van beregeningen en watergangen
 • Onkruidbestrijding verhardingen conform de nieuwste richtlijnen
 • Onderhoud borders, hagen en groensingels
 • Onderhoud buitenterrein/verhardingen

 

Ruim 25 jaar kiest u voor de hoveniers van GROENKREATIEF

U wilt kunnen vertrouwen op uw hoveniersbedrijf. GROENKREATIEF zorgt ervoor dat uw tuin of groenvoorziening het visitekaartje van uw woning of bedrijf is, uiteraard conform uw wensen en budget. Maar dat is niet het enige:

 • Wij werken met goed opgeleide, ervaren, leuke hoveniers
 • Onze vakbekwame hoveniers werken met de modernste machines en conform de nieuwste technieken
 • Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit, dankzij gerenommeerde leveranciers
 • Wij werken conform een heldere offerte en een goede voorbereiding en planning, zodat uw tuinaanleg of tuinonderhoud vlot verloopt.

Wij werken in ruim Midden Nederland, zoals de provincie Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en omgeving.

TuinontwerpTuinontwerp

Contact

Bij GROENKREATIEF vindt u ontwerp, aanleg en tuinonderhoud onder één dak. Elke tuin is maatwerk, of het nu gaat om een daktuin, stadstuin, binnentuin, gemeenschappelijke tuin, bedrijfstuin, atrium, particuliere voortuin en/of achtertuin, landgoed of de inrichting van uw perceel voor bijvoorbeeld een paddock voor uw paarden, schapen, kippen of honden. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op maat.

Voor informatie kunt u een bericht sturen via ons contactformulier, bellen naar 0342-450620 of mailen naar info@groenkreatief.nl.

Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha