Groenvoorziening

GROENKREATIEF: Specialist in tuinonderhoud en -aanleg

Wilt u ook kunnen genieten van uw tuin of groenvoorziening? Mag het een duurzame tuin zijn in een romantische stijl of wilt u juist een moderne en originele uitstraling? Wat uw wensen voor uw tuin ook zijn, wij van GROENKREATIEF zorgen ervoor dat u met mooi weer heerlijk buiten kunt zitten in uw prachtige tuin. Onze vakmensen kunnen niet alleen het ontwerp maken, maar ook zorgen voor de aanleg en het onderhoud. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen en hoeft u alleen maar te genieten van uw groenvoorziening!

Heeft u interesse in groenvoorziening? Wij werken in Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Huizen en Hilversum. 

Ontwerp van uw groenvoorziening

Kiest u voor ons hoveniersbedrijf, dan kiest u voor een combinatie van vakmanschap en moderne technieken. Wij denken graag met u mee. Dat begint al bij het ontwerp van uw voor- of achtertuin. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij allereerst uw situatie, budget en wensen door. Aan de hand hiervan maken wij zelf, of eventueel een externe tuin- of landschapsarchitect, een schets. Uiteraard kunt u dit nog aanpassen. Ons definitieve voorstel kan vergezeld gaan van een beplantingsplan. Zo maken wij we van uw groenvoorziening een duurzaam geheel.

Onderhoud gedurende het jaar

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten en instellingen hebben het vakmanschap van GROENKREATIEF ontdekt. Of het nu gaat om snoeien, bemesten of onkruidvrij houden, wij nemen u dit alles graag uit handen. Onze hoveniers zijn voor alle seizoenen in te schakelen. Wilt u dat we uw groenvoorziening netjes bijhouden? Dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor een of meerdere jaren. Zo bent u het hele jaar verzekerd van een verzorgde en representatieve groenvoorziening rond uw huis of bedrijfspand.

Groenvoorziening

Daarom kiest u GROENKREATIEF!

Wij zijn niet het enige hoveniersbedrijf dat bij u in de buurt een groenvoorziening kan ontwerpen of aanleggen. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om u als klant net dat beetje extra te bieden. Bij ons profiteert u dan ook van onder meer:

 • Meer dan 25 jaar ervaring en kennis
 • Zowel ontwerp, aanleg en onderhoud onder hetzelfde dak
 • Onze apparatuur en machines zijn up-to-date
 • Dankzij onze gerenommeerde leveranciers krijgt u enkel kwaliteit
 • U staat als klant bij ons centraal en we luisteren goed naar u

Onze hoveniers staan voor u klaar

Omdat wij enkel maatwerk leveren, kunnen we u geen kant-en-klare offerte opsturen. Daarvoor komen we graag eerst bij u langs om de situatie in te schatten. Zo willen we graag weten hoeveel bestrating of beplanting u heeft. Aan de hand hiervan krijgt u een geheel vrijblijvende prijsopgave. Heeft u nog andere vragen voor ons? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0342-450620 of vult u ons online contactformulier in. Wij kijken ernaar uit om aan de slag te mogen met uw groenvoorziening!

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha