GROENKREATIEF Utrecht

Professioneel tuinonderhoud en tuinaanleg in Utrecht en omgeving

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in Utrecht, waarbij u op de juiste plek bent met uw vragen en wensen voor uw tuin? Dan zit u goed bij GROENKREATIEF.nl. Wij zorgen ervoor dat uw tuin bij uw huis of bedrijf op orde is en blijft. U kunt bij ons terecht voor een stijlvol ontwerp en professionele tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht en omgeving. Wilt u graag weelderige borders of juist strakke, bouwkundige elementen in uw tuin of mooie elementen gemaakt van cortenstaal. Wij leggen grote en kleine tuinen aan, stadstuinen, daktuinen en atriums aan conform uw wensen. Uiteraard verzorgen wij ook graag het tuinonderhoud voor u.

Voor ontwerp en tuinaanleg

Wilt u dat wij een mooie tuin voor u in Utrecht ontwerpen? Dan gaan we graag voor u aan de slag. Bij ons staat een professionele en goed gecoördineerde werkwijze voorop, waarbij wij graag met u meedenken. U kunt uitstekend terecht bij ons hoveniersbedrijf GROENKREATIEF.nl. Wij zijn sinds 1990 een veelzijdig, all-round hoveniersbedrijf en werken conform de nieuwste technieken met de modernste machines en apparatuur. Verder werken wij samen met gerenommeerde leveranciers, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Zo kunnen wij voor u in Utrecht een tuin aanleggen die voldoet aan uw wensen en ook nog duurzaam is.

Profiteer ook van ruim 26 jaar ervaring

Als hovenier hebben wij al meer dan 26 jaar ervaring in de zakelijke en particuliere groensector. Wij zijn graag uw samenwerkingspartner in het groen in de omgeving van Utrecht. Wanneer u voor ons kiest, dan heeft dat voor u vele voordelen:

 • Bij ons staat u als klant centraal. Wij denken graag met u mee voor een ontwerp op maat en passende oplossingen. Uw wensen vertalen wij in een duurzaam ontwerp dat past bij uw wensen en budget in Utrecht. Ook zijn wij gewend om aan de hand van het tuinplan van uw tuinarchitect en eventueel bestekken uw tuin te lezen en aan te leggen.
 • Tevens bieden wij u een passende, duidelijke offerte aan voor uw tuinaanleg of tuinonderhoud. Geen verrassingen achteraf. GROENKREATIEF.nl staat het gehele jaar voor u klaar om onderhoud aan uw gazon, heesters, beplanting, bomen, beregeningsinstallaties, vijvers, watergangen en verhardingen uit te voeren. Verder zorgen wij ervoor dat tijdens ieder seizoen de juiste bemesting toegepast wordt. U kunt bij ons kiezen uit een contract voor één of meerdere jaren of voor losse onderhoudsbeurten op regiebasis. Tevens kunt u kiezen uit de frequentie voor het laten uitvoeren van het tuinonderhoud en voor het compleet of gedeeltelijk laten onderhouden van uw (bedrijfs-)tuin.

Voor contact met GROENKREATIEF.nl

Woont of werkt u in of nabij Utrecht en bent u op zoek naar een ervaren en professioneel hoveniersbedrijf? Dan zijn wij van GROENKREATIEF.nl u  graag van dienst met onder meer het ontwerp van uw tuin c.q. groenvoorziening, tuinonderhoud door onze vakbekwame hoveniers of professioneel tuinaanleg conform uw wensen. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen via telefoonnummer 0342-450620, mail info@groenkreatief.nl of vult u het contactformulier in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk en vertellen u graag meer over de diensten die wij leveren in en rondom Utrecht.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha