GROENKREATIEF Soest

GROENKREATIEF hoveniers, ruim 25 jaar uw groenspecialist in Soest.

Wilt u graag mooie heesters, strakke elementen, borderranden van cortenstaal, bloeiende rozen of weelderige borders met een haag of groene singel om uw tuin in Soest? Of gaat u voor een nieuw gazon met groot terras? Wat uw wensen ook zijn, wij van  GROENKREATIEF.nl leggen het graag voor u aan in Soest. Wij zijn sinds 1990 veelzijdig groenspecialist voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij verzorgen graag de tuinaanleg, tuinonderhoud of andere tuinklussen voor u. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Sinds 1990 GROENKREATIEF.nl hoveniers

Onze ruime ervaring als groenspecialisten in Soest vertaald zich in duurzame tuinontwerpen en een goed gecoördineerde tuinaanleg en tuinonderhoud.

 • Wij werken met betrouwbaar en vakkundig personeel
 • Onze hoveniers werken conform de nieuwste technieken en met de modernste apparatuur en machines
 • Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers
 • U ontvangt van ons vooraf een duidelijke offerte. Geen verrassingen achteraf.
 • Onze vakmensen werken conform een schets of tuinontwerp van onze studio of een tuinplan van uw tuinarchitect
 • Uw wensen als klant staan bij ons centraal

Zo leggen wij uw tuin in Soest aan

Wanneer u ons kiest voor uw tuinaanleg, dan komt er altijd eerst een hovenier langs om uw tuin op te nemen. We bespreken uw wensen en budget door. Aan de hand hiervan maken wij een tuinontwerp of een schets. Op uw verzoek kunnen wij ook een externe landschaps- of tuinarchitect hiervoor vragen. Wanneer u tevreden bent, dan gaan we volgens afspraak/offerte aan het werk. We zorgen ervoor dat uw tuin c.q. groenvoorziening in Soest binnen de afgesproken termijn af is en volledig naar wens is.

Voor particuliere en zakelijke klanten

GROENKREATIEF.nl is dé samenwerkingspartner in het groen van diverse particuliere en zakelijke opdrachtgevers.  Of u nu een bedrijf heeft, waarvoor u groene borders, bouwkundige elementen of een nieuwe inrichting voor uw buitenterrein in gedachten heeft, of u wilt uw tuin een nieuwe uitstraling geven, wij staan in Soest het hele jaar voor u klaar. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw tuinonderhoud.

aanleg-tuin-en-onderhoud-tuin-amersfoort-door-groenkreatief-nl-uit-achterveld-a1IMG_2221 (2)

Ons inschakelen voor tuinonderhoud?

U kunt ons ook periodiek inschakelen voor snoeiwerkzaamheden, gazononderhoud, per seizoen de juiste bemesting, onkruidbestrijding conform de nieuwste richtlijnen, boomverzorging en nog veel meer. Wij bieden één- of meerjarige onderhoudscontracten aan, maar ook losse onderhoudsbeurten op regiebasis. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u contact opnemen met onze hoveniers via tel.nr. 0342-450620, mail info@groenkreatief.nl of stuurt u ons een bericht via het online contactformulier.  Wij vertellen u graag meer over wat ons bedrijf in Soest voor u kan betekenen.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha