Onderhoud

Verzekerd van lang leven

Het onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen wordt vaak onderschat. Bij GROENKREATIEF is uw fraai aangelegde beplanting verzekerd van een lang leven. Of het nu gaat om bemesten, snoeien of onkruidvrij houden: wij nemen het u graag uit handen. Ook de voorjaars-, zomer-, of najaarsbeurt, of het maaien van uw gazon, kan door onze medewerkers worden verzorgd.

Onderhoudscontracten

Voor bedrijven en particulieren bieden wij één- of meerjarige totaalonderhoudscontracten aan. Hiermee bent u altijd verzekerd van verzorgd en representatief groen rondom uw kantoor of woning. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de frequentie en de inhoud van de werkzaamheden zullen wij dan een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

Seizoenen

Ieder seizoen heeft zijn eigenaardigheden. In het ene seizoen heeft uw tuin meer onderhoud nodig dan in het andere seizoen. Op onze seizoenen pagina leggen wij in het kort uit wat wij per seizoen voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud van uw tuin of groenvoorziening. Het is afhankelijk van de grootte van uw tuin, beplanting en verhardingen hoe vaak uw tuin onderhoud nodig heeft.

bedrijfstuin-de-bilt-door-groenkreatief-nl-midden-nederland

Aanleg (6)

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha