GROENKREATIEF Huizen

Tuinonderhoud- en aanleg van GROENKREATIEF in Huizen

Bent u op zoek naar een all-round, exclusief hoveniersbedrijf voor tuinaanleg of tuinonderhoud? Wij zijn u graag van dienst. De zakelijke en particuliere tuin is bij ons in goede handen. Wilt u strakke cortenstaal borderranden, weelderige of juist strakke borders of bouwkundige elementen in uw tuin. Het kan allemaal bij GROENKREATIEF. Wij realiseren graag uw droomtuin in Huizen en nemen graag het tuinonderhoud voor u uit handen, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten en deze er gedurende het gehele jaar representatief bijligt.

De juiste tuinaanleg en professioneel tuinonderhoud in Huizen

De aanleg van uw tuin -conform het ontwerp van onze studio of van uw eigen tuinarchitect- zullen wij met de grootste zorg voor u realiseren. Ook als u de tuin bij u monumentale woning volgens de uitstraling van vroeger wilt renoveren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakbekwame hovenier in  Huizen werkt met de nieuwste technieken en machines en is ervaren in het aanleggen en onderhouden van tuinen.

GROENKREATIEF staat sinds 1990 voor kwaliteit

Sinds 1990 is GROENKREATIEF de samenwerkingspartner in het groen voor exclusieve tuinen in Huizen.

Enkele eigenschappen van ons zijn:

 • Wij denken graag met u mee en zullen met de grootst mogelijke zorg uw wensen vertalen bij het realiseren van uw droomtuin.
 • Tuinaanleg vindt plaats conform een tuinontwerp van onze studio of conform een ontwerp van uw architect.
 • Er vindt grondig grondwerk plaats.
 • De apparatuur en machines die onze hoveniers gebruiken zijn up-to-date en hebben wij in eigen beheer.
 • Tuinaanleg en tuinonderhoud worden volgens planning en duidelijke offertes uitgevoerd. Geen verrassingen achteraf.

Contact opnemen met GROENKREATIEF

Vraagt u geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek of offerte aan. Wij zijn te bereiken via info@groenkreatief.nl, tel.nr. 0342-450620 of via het contactformulier op onze website. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoon*

  Uw woonplaats*

  Uw adres*

  Uw bericht

  captcha